Categories
EquiRadar nástroje

Základní informace

EquiRadar jako digitální platforma pro jezdecký sport poskytuje důvěryhodné a přehledné informace na jednom místě. Vytvořením vlastní stránky podpoříte dosah vaší značky a možnost získání nových zájemců o nabízenou službu.

Vytvořená stránka je zobrazena v jezdeckém katalogu, který slouží k vyhledání a prohlížení poskytovatelů služeb. Je proto důležité, aby stránka obsahovala podrobné informace o tom, co nabízíte. Díky tomu bude pak snadněji vyhledatelná a užitečnější pro návštěvníky.

Stránku si můžete zcela přizpůsobit svému gustu.

Přihlaste se do EquiRadar a na hlavní stránce (Můj EquiRadar) zvolte možnost vytvořit EquiRadar stránku. Postupně do jednotlivých políček doplňte základní informace. Tuto stránku, a také informace v ní, můžete kdykoliv v průběhu času přetvořit nebo doplnit.

Základní informace sdělují, kdo jste, co nabízíte nebo jakými jazyky se domluvíte. Vyplnění adresy působiště umožňuje následnou lokaci na EquiRadar mapě a tedy snazší vyhledání vaší služby v rámci jezdeckého katalogu.

Nabízené služby reprezentují seznam oblastí působení, které budou spojeny s vaší stránkou v rámci EquiRadar katalogu. Pro snazší vyhledatelnost stránky v katalogu zvolte všechny kategorie spojené s oblastí vašeho působení.

Veřejné profily a kontakty slouží k tomu, aby se s vámi mohl zájemce snadno spojit přes zvolené komunikační kanály. Čím podrobněji a pečlivěji vyplníte váš profil, tím zvýšíte šanci, že se obsah dostane k více uživatelům, kteří využijí vaše služby a zavítají na uvedený web či sociální sítě.

Zvýšit dosah své stránky a přilákat další uživatele můžete například přidáním loga, úvodní fotky či sady fotek nebo videí. Vizuální podoba stránky je stejně důležitá jako informace obsažené v ní a může významně posílit důvěryhodnost stránky. Dejte si pozor na dobrou kvalitu nahraných médií a také jejich vhodný formát (např. pro úvodní fotku).

Až budete mít hotovo, nezapomeňte svou práci uložit. Stránku můžete uložit jako koncept viditelný jen pro vás nebo rovnou zveřejnit. Následně budete přesměrováni na náhled vaší stránky, který zobrazuje, jak stránku vidí ostatní uživatelé. Vše si prohlédněte a v případě nesrovnalostí dále upravte.

Vyplnění základních informací.

Na stránku můžete přidat i další zajímavý obsah jako například fotografie nebo videa. Více se dozvíte v článku přidání multimédií.

Chcete zjistit více? Kompletním vyplněním EquiRadar stránky vás provede tento přehledný průvodce.