Categories
EquiRadar nástroje

Průvodce EquiRadar stránkou

EquiRadar je mezinárodní platforma pro celý jezdecký svět. Jedná se o online aplikaci, která dělá jezdecký svět přehlednější. Zpřístupňuje informace a kontakty, podporuje vaši prezentaci a obsah automaticky překládá do několika světových jazyků. EquiRadar je nástrojem nejen pro prodejce koní, zboží a služeb, ale především pro každého jezdce.

Mezi hlavní součásti EquiRadar pak patří Jezdecký katalog. Je to místo pro profesionální prezentaci všech a všeho z koňského světa. 

Základní zápis je zdarma a pokrývá vše k tomu, aby vás kdokoliv rychle a jednoduše našel. Pro větší dosah reklamy, lepší zacílení nebo na míru přizpůsobené funkce jsou pak k dispozici i placené varianty.

Katalog tvoří jednotlivé stránky. Stránky na EquiRadar lze přizpůsobit konkrétním potřebám a prezentovat na nich to, co je pro vás důležité. Jedná se především o:

Obsah vaší EquiRadar stránky je speciálně přizpůsobený s ohledem na potřeby koňského světa. Veškerý obsah a nabídky automaticky vstupují do vyhledávání a speciálních sekcí, kudy se dostávají do světa v několika jazycích.

Máte jakékoliv dotazy? Ozvěte se nám kdykoliv:

Tel. / WhatsApp: +420 797 724 642

Email: info@equiradar.com