Categories
EquiRadar nástroje

Přidání multimédií

V jezdeckém katalogu se stránky řadí primárně podle jejich obsahu. Přidáním dalšího obsahu zvýšíte dosah vaší značky mezi uživateli a tím i možnost projevení zájmu o vaši nabídku.

Podrobný popis
Využijte nabízeného prostoru na stránce a pečlivě doplňte podrobný popis vaší činnosti. Díky detailnímu popisu zvýšíte dosah stránky a potenciálnímu zákazníkovi předáte všechny důležité informace. Text můžete pro přehlednost upravit pomocí zvýraznění textu nebo přidání odrážek. Je možnost do textu také přidat odkaz, který čtenáře přímo nasměruje na konkrétní část vašeho webu nebo sociálních sítí.

Fotografie
Nahrajte fotografie, které vás reprezentují. Pěkným vizuálním obsahem podpoříte atraktivitu stránky. Fotky nemusí být pořízené profesionálem, ale je vhodné vybrat takové, které jsou ve vyšší kvalitě. Tlačítko pro nahrávání fotek najdete v úpravách vaší stránky.

Videa
Videem je možné ukázat praktické využití, které nelze zachytit na fotkách a dodat tak důležitý pohled na vaši službu či produkt. Video můžete nahrát přímo na stránku ze svého zařízení nebo vložit odkaz ze sociálních sítí.

Vaši stránku můžete dále vylepšit přidáním souvisejících odkazů, které propojí zajímavý obsah a podpoří atraktivitu stránky.

Chcete zjistit více? Kompletním vyplněním EquiRadar stránky vás provede tento přehledný průvodce.