Categories
EquiRadar nástroje

Nabídky koní

Na EquiRadar můžete v rámci samostatné sekce procházet nabídku koní k prodeji, pronájmu, v aukci nebo zadat vlastní poptávku (konkrétně zde). 

Máte koně na prodej? Vytvořte si na své profilové stránce nabídku, která zvýší šanci na vyhledání vhodného kupce nejen v ČR, ale i v zahraniční. Tím, že inzerát vystavíte přes vlastní stránku, výrazně zvýšíte kredibilitu – místo běžných kontaktních informací se u nabídky zobrazí vaše EquiRadar stránka a všechny další detaily. Pokud nabízíte více koní současně, dojde tak i k jejich propojení a budou mezi sebou odkazovat navzájem. 

Všechny vaše nabídky koní budou navíc shromážděny na samostatné podstránce, na kterou lze odkazovat.

Skrz úpravy vaší stránky se dostanete k přidání nabídek koní. Pro větší důvěryhodnost vyplňte inzeráty co nejpodrobněji. Koně pečlivě popište a přidejte fotky a videa. Kvalitní nabídky se všemi informacemi se zobrazí více uživatelům a zvýší se tím dosah inzerátu. 

Vložení nabídky koně na prodej.

Další samostatnou sekcí jsou novinky a aktuality, které vám umožní sdělit krátké informace v rámci textového příspěvku na stránce. Postup naleznete v článku novinky a aktuality.

Chcete zjistit více? Kompletním vyplněním EquiRadar stránky vás provede tento přehledný průvodce.