Categories
EquiRadar nástroje

Přihlášení k událostem

Každá událost na EquiRadar má svou samostatnou stránku, která poskytuje další informace o místě, datu nebo programu. Tyto události sdělují, co se bude na dané akci dít, ale také mohou informovat o tom, kdo se jich účastní. V seznamu událostí můžete vyhledávat podle názvu, data nebo dokonce místa konání.

Pokud jste například fotograf/ka, nebo máte pojízdný stánek s jezdeckými potřebami, můžete se přihlásit třeba k jezdeckým závodům, na které se chystáte nebo na ty, kterých jste se již dříve zúčastnili.

Díky vašemu přihlášení k dané události budou návštěvníci vědět, že se zúčastníte a mohou se s vámi domluvit na případné nabídce focení nebo navštívit váš stánek. Přihlášením k události podpoříte, aby se o vás dozvědělo více lidí.

Jak funguje nástroj pro přihlašování na události?

Skrz úpravu vaší stránky se dostanete na sekci přihlášení k událostem. Zde vyhledáte konkrétní akci a přihlásíte se. Díky tomu budete zobrazeni jako účastník dané události na stránce události i na vaší stránce.

Přihlášení k události.

Dalším z užitečných nástrojů je přidání galerie. Můžete ji využít pro prezentaci vaší značky, prodej fotografií a další možnosti, které se dozvíte v článku o galerii.

Chcete zjistit více? Kompletním vyplněním EquiRadar stránky vás provede tento přehledný průvodce.