Categories
EquiRadar nástroje

Pořádané akce

Samostatnou sekcí na EquiRadar jsou události. Jedná se o seznam závodních, vzdělávacích a dalších akcí z různých jezdeckých odvětví.

Pokud pořádáte například jezdecké závody nebo zajímavý workshop, přidejte je k událostem.

Jak na to?

Skrz úpravu vaší stránky se dostanete k přidání události. Zde je třeba vyplnit všechny podstatné informace, které sdělí co nejvíce podrobností o dané akci. Uveďte pořadatele, přesnou adresu události a také její datum, aby se správně zobrazila na mapě, v tomto veřejném kalendáři i v kalendářích jednotlivých uživatelů v Planner (více zde).

Vyžaduje vaše událost registraci uživatele? V tom případě využijte možnost přidání tlačítka s výzvou k akci. Toto tlačítko přesměruje uživatele na stránku s vaším registračním formulářem nebo nebo dalšími informacemi (přihláška na závody nebo online webinář, rezervační formulář, bližší kontaktní informace, atp.).

Po odeslání se událost bude zobrazovat na vaší EquiRadar stránce a ostatní budou mít možnost se k ní přihlásit jako návštevníci.

Vložení události.

V následujícím článku si ukážeme, jak se přihlásit k události a dát tak jezdeckému světu vědět, že se plánujete dané akce zúčastnit.

Chcete zjistit více? Kompletním vyplněním EquiRadar stránky vás provede tento přehledný průvodce.