Categories
EquiRadar nástroje

Galerie

Každá profilová stránka na EquiRadar může publikovat své vlastní fotogalerie. Galerii můžete využít ať už pro prezentaci vaší stáje, obchodu nebo značky, tak i přímo pro ukázku nebo prodej fotografií ze závodů.

Jak na to?

Fotogalerie můžete přidat klasicky v rámci sekce editace stránky. Každá fotogalerie pak má svou vlastní adresu, na kterou lze odkazovat. Při tvorbě je potřeba kromě základních údajů vybrat také, zda jde o prezentační nebo prodejní typ galerie – v případě výběru prodejní galerie přibude jednoduchá možnost objednání konkrétních fotografií.

V případě, že přidáváte fotogalerii spojenou s nějakou konkrétní jezdeckou akcí, můžete tyto přímo propojit a galerie se tak zobrazí nejen na vaší vlastní stránce, ale také ve veřejném kalendáři všech akcí, respektive přímo na stránce dané akce. Díky tomuto propojení návštěvníci dané akce galerii snadněji objeví.

Přidání fotogalerie.

V dalším článku se podíváme na to, jak vytvořit na své profilové stránce nabídku koní k prodeji a zvýšit tak šanci na vyhledání vhodného kupce.

Chcete zjistit více? Kompletním vyplněním EquiRadar stránky vás provede tento přehledný průvodce.